دکتر بهمن محمدی

تغذیه و رژیم درمانی


سخن روز

نظرات رژیم گیرندگان

تماس با ما

هشدار

نقش كربوهيدرات ها در كاهش وزن 1

آيا خوردن كربوهيدرات ها ( نان ، برنج ، سيب زميني و ... ) باعث افزايش وزن مي شود ؟
خير .مصرف متعادل كربوهيدرات ها ما را چاق نمي كنند .

كربوهيدرات ها بخش مهم هر رژيم غذائي سالم هستند و براي تامين انرژي بدن ضروري اند . مصرف كربوهيدرات ها به مقدار متعادل موجب چاقي نمي شود مگر اينكه ( نظير اغلب گروه هاي غذائي ) بيش از حد خورده شوند .
به هر حال زياد خوردن اغلب مواد غذائي موجب تجمع كالري در بدن مي شود و اگر كالري اضافي با ورزش و فعاليت بدني سوزانده نشود وزن بدن افزايش مي يابد .

كربوهيدرات ها درمقايسه با چربي ها كالري كمتري دارند.
آنچه كه موجب ميشودكالري كربوهيدرات ها افزايش يابد افزودن بعضي مواد پركالري به كربوهيدرات ها است . مثلا كره , مارگارين يا خامه كه برروي نان گذاشته ميشود وسس پنير كه به ماكاروني اضافه ميشود وكالري آنها را افزايش ميدهد.
پس اگر مي خواهيد وزن خود را كم كنيد كربوهيدرات را حذف نكنيد در عوض مصرف اين افزودني هاي پر كالري را كاهش دهيد .

كربوهيدرات ها به دو شكل وجود دارند :

1- كربوهيدرات هاي پيچيده كه خود بر دو دسته اند :
مواد نشاسته اي نظير غلات , حبوبات , سيب زميني .
مواد سلولزي كه همان فيبر هاي خوراكي اند .

2- كربوهيدرات هاي ساده
نظير مواد قندي موجود در ميوه و سبزيجات ( كربوهيدرات هاي خوب )
و مواد قندي تصفيه شده نظير قند وشكر و شيريني جات , مواد قندي موجود در نوشيدني ها و كيك ها , مربا و ... ( كربو هيدرات هاي بد )
نكته : مواد قندي غذا ها ي آماده از نوع مواد قندي تصفيه شده ( تغليظ شده ) هستند و مصرف آن ها بايد محدود باشد . موا د قندي تصفيه شده مواد مغذي , فيبرو آب بسيار كمتري نسبت به مواد قندي ميوه جات و سبزي جات دارند .


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شریعتی ، مجتمع فراز ، طبقه پنجم ، واحد 502
تلفن : 36282727 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
کرم جوانه گندمجداول و توصیه های ضروریفصل چهاردهمصفحه اصلیلیست بیشترین درخواست ها کرم شب ضد چروکجداول و توصیه های ضروریفصل هفتمسوالات پزشکیلطیفه های ریزه میزهکرم ضد افتادگی پوست آنانحکایتفصل هفتمپیامهای کاربرانمقدمهپلوهاخلاصه ای درباره چاقی و اضفصل هشتمسایتهای دیگرمقدمهپلوهاخوراک هافصل هشتممحاسبه وزن ایده آلمقدمهآنچه باید در مورد لاغری بخورش هافصل یازدهمآشنایی با مطبمقدمهآیا می دانید کهداستان های جالبفصل پنجممقدمهآیا می دانید کهروانشناسی رنگ چشم های خوفصل پنجممقدمهآگاهی های لازم در مورد صوروش نوین ماساژ صورتفصل اولمقدمهافسردگی زمستانی چیست ؟روش های جذب دیگرانفصل اولماسک موز با شیرین بیانانرژی دهنده صورتروش تثبیت وزنفصل اولماسک ژله ای ختمیایا می دانید؟رژيم غذایی سلامتی و تناسفصل دهمماسک تقویت کننده لیمو تربالا بردن پیشانیرژیم های غذاییفصل دهمماسک تقویت کننده غنچه گل بخش های سایتزمین و انسانفصل دومماسک سیب با شیربرنامه 15 روزه برای افزایزندگینامه 1فصل دومماسک شفا بخش با ترشکبرای14 روزه برای کاهش وزن زندگینامه 2فصل دومماسک شفاف کننده مریم گلیبزرگ کردن گونه هاسوپ هافصل دومماسک عسل با تمشکنمونه ای از رژیم غذایی سلتـاثـيـر تـغـذيـه بـر تـسالاد هافصل دومچهار نکته برای جلوگيری اتهیه کتابساندویچ هافصل دوازدهمچگونه لاغری را درمان كنيتونیک آب پرتقالسایر غذاهافصل سومچگونه مي توان پس از درمانتونیک بهDVD آموزش درمان چاقیشيوه صحیح غذا خوردنفصل سومچگونه در ورزش ها موفق باشتونیک رازک جهت رفع افتادفهرست مطالبشگردهای آشپزی رژیمیفصل سومنظرات رژیم گیرندگانتوضیحی کوتاه درباره آشپزفهرست مطالبعوامل موثر در لاغريفصل سیزدهمورزش شماره 1تست اضطرابفهرست مطالبمقا لات دکتر بهمن محمدیفصل ششمورزش صورت چه هست؟تست تعیین میزان جذابیت زفهرست مطالبمقالاتفصل ششموزن ايده آل چيست ؟تست روانشناسیفهرست مطالبمطالب خواندنیقوی کردن پلک پایینی چشمکرم لیمو ترشتست روانشناسی 2فهرست مطالبمعرفی کتابلوسیون لیمو ترشکرم مرطوب کننده ختمیتست روانشناسی 3فهرست مطالبپاسخ به سوالات رژیم گیرنلوسیون مریم گلیکرم پرتقال با روغن هسته اتست سلامت روحیفصل نهماخبار سلامتیلوسیون گل همیشه بهارکرم آفتابگردان با عسلتست شخصیت شناسی خوشبین هفصل نهمتندرستی و زیباییلوسیون پنیرککرم تجدید کننده پوست رازجداول و توصيه‌هاي ضروریفصل چهارمتغذیه وسلامتیلوسیون خیارکرم جوان کننده هویججداول و توصیه های ضروریفصل چهارمدرباره مالوسیون طراوت بخش نعناع