دکتر بهمن محمدی

تغذیه و رژیم درمانی


سخن روز

نظرات رژیم گیرندگان

تماس با ما

هشدار

ماهي منبع مهم اومگا 3

ماهي هاي روغني و اسيد چرب ضروري اومگا 3
مي دانيم كه اسيد چرب اومگا 3 از خانواده چربي هاي غير اشباع چند گانه و يكي از اسيدهاي چرب ضروري براي بدن مي باشد .
اسيد چرب ضروري اومگا 3 در ماهي هاي روغني و بعضي دانه هاي گياهي يافت مي شود.

منابع تامين اومگا 3
اگر چه اين اسيد چرب ضروري مي تواند در بدن از اسيد چرب ضروري آلفا لينولينك اسيد موجود در پنبه دانه و شاهدانه ساخته شود اما از آنجائيكه گاهي اين عمل به خوبي انجام نمي شود ماهي هاي روغني هنوز بهترين منابع اومگا 3 هستند.
بهترين منابع اومگا 3 ، ماهي هاي پر چرب آب سرد نظير ماهي آزاد ، ساردين ، شاه ماهي شمالي ، ماكارل و ماهي قزل آلا هستند . اين اسيدچرب 15 تا 30 درصد روغن موجود در اين ماهي ها را تشكيل مي دهد.
ماهي هاي روغني حاوي اين اسيد چرب ضروري بايد بطور معمول و ترجيحا با پوست خورده شوند.
ماهيهاي تازه طبيعي از نوع پرورشي آن بهتر هستند زيرا ماهي هاي پرورشي ويتامين A ، C و اسيد چرب اومگا 3 كمتري در مقايسه با ماهيهاي طبيعي دارند .
ماهيهاي تازه از نظر محتواي چربي اومگا 3 بهتر از انواع كنسرو شده يا يخ زده اند.

روغن هاي ماهي اومگا 3 و رژيم هاي غذائي
يك رژيم غذائي حاوي اومگا 3 داراي مزاياي بسياربراي سلامتي و بدون زيان است . بعنوان مثال اومگا 3 خطر بعضي سكته هاي مغزي را تا 30 درصد كاهش مي دهد.
بر طبق يك تحقيق جديد منتشر شده در ژورنال انجمن پزشكي آمريكا زناني كه همه هفته حد اقل 5 سهم ماهي مي خورند در مقايسه با زناني كه ماهيانه يكبار يا كمتر مصرف مي كنند 30 درصد كمتر به نوع خاصي از سكته مغزي دچار مي شوند.
به نظر مي رسد اسيدچرب اومگا 3 در ماهي روغني خطر انعقاد و ايجاد لخته در خون را كاهش مي دهد.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شریعتی ، مجتمع فراز ، طبقه پنجم ، واحد 502
تلفن : 36282727 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
ورزش صورت چه هست؟تست تعیین میزان جذابیت زفهرست مطالبمقالاتفصل ششموزن ايده آل چيست ؟تست روانشناسیفهرست مطالبمطالب خواندنیقوی کردن پلک پایینی چشمکرم لیمو ترشتست روانشناسی 2فهرست مطالبمعرفی کتابلوسیون لیمو ترشکرم مرطوب کننده ختمیتست روانشناسی 3فهرست مطالبپاسخ به سوالات رژیم گیرنلوسیون مریم گلیکرم پرتقال با روغن هسته اتست سلامت روحیفصل نهماخبار سلامتیلوسیون گل همیشه بهارکرم آفتابگردان با عسلتست شخصیت شناسی خوشبین هفصل نهمتندرستی و زیباییلوسیون پنیرککرم تجدید کننده پوست رازجداول و توصيه‌هاي ضروریفصل چهارمتغذیه وسلامتیلوسیون خیارکرم جوان کننده هویججداول و توصیه های ضروریفصل چهارمدرباره مالوسیون طراوت بخش نعناعکرم جوانه گندمجداول و توصیه های ضروریفصل چهاردهمصفحه اصلیلیست بیشترین درخواست ها کرم شب ضد چروکجداول و توصیه های ضروریفصل هفتمسوالات پزشکیلطیفه های ریزه میزهکرم ضد افتادگی پوست آنانحکایتفصل هفتمپیامهای کاربرانمقدمهمقدمهپلوهاخلاصه ای درباره چاقی و اضفصل هشتمسایتهای دیگرمقدمهپلوهاخوراک هافصل هشتممحاسبه وزن ایده آلمقدمهآنچه باید در مورد لاغری بخورش هافصل یازدهمآشنایی با مطبمقدمهآیا می دانید کهداستان های جالبفصل پنجممقدمهآیا می دانید کهروانشناسی رنگ چشم های خوفصل پنجممقدمهآگاهی های لازم در مورد صوروش نوین ماساژ صورتفصل اولماسک موز با شیرین بیانافسردگی زمستانی چیست ؟روش های جذب دیگرانفصل اولماسک ژله ای ختمیانرژی دهنده صورتروش تثبیت وزنفصل اولماسک تقویت کننده لیمو ترایا می دانید؟رژيم غذایی سلامتی و تناسفصل دهمماسک تقویت کننده غنچه گل بالا بردن پیشانیرژیم های غذاییفصل دهمماسک سیب با شیربخش های سایتزمین و انسانفصل دومماسک شفا بخش با ترشکبرنامه 15 روزه برای افزایزندگینامه 1فصل دومماسک شفاف کننده مریم گلیبرای14 روزه برای کاهش وزن زندگینامه 2فصل دومماسک عسل با تمشکبزرگ کردن گونه هاسوپ هافصل دومنمونه ای از رژیم غذایی سلتـاثـيـر تـغـذيـه بـر تـسالاد هافصل دومچهار نکته برای جلوگيری اتهیه کتابساندویچ هافصل دوازدهمچگونه لاغری را درمان كنيتونیک آب پرتقالسایر غذاهافصل سومچگونه مي توان پس از درمانتونیک بهDVD آموزش درمان چاقیشيوه صحیح غذا خوردنفصل سومچگونه در ورزش ها موفق باشتونیک رازک جهت رفع افتادفهرست مطالبشگردهای آشپزی رژیمیفصل سومنظرات رژیم گیرندگانتوضیحی کوتاه درباره آشپزفهرست مطالبعوامل موثر در لاغريفصل سیزدهمورزش شماره 1تست اضطرابفهرست مطالبمقا لات دکتر بهمن محمدیفصل ششم