دکتر بهمن محمدی

تغذیه و رژیم درمانی


سخن روز

نظرات رژیم گیرندگان

تماس با ما

هشدار

شگردهای آشپزی رژیمی

بوگیری سویا.................................................................................................
تهیه بادمجان سرخ کرده کم روغن ..........................................................................
تهیه پوره گوجه فرنگی ......................................................................................
تهیه پیاز سرخ کرده کم روغن ...............................................................................
تهیه خمیر پیتزا...............................................................................................
تهیه سس سفید .............................................................................................
تهیه سیب زمینی سرخ کرده کم ............................................................................
تهیه ماهی سرخ کرده کم روغن ...........................................................................

بوگیری سویا

یک لیوان سویا را با یک قاشق مرباخوری سرپر دارچین به مدت پانزده دقیقه می جوشانیم. سپس سویا را در صافی می ریزیم تا آب آن کاملاً گرفته شود و بعد آن را مانند گوشت چرخ کرده سرخ می کنیم. در هنگام سرخ کردن کمی آبلیمو به آن اضافه می کنیم.

تهیه بادمجان سرخ کرده کم روغن

برای این کار بادمجان ها را خوب شسته ، از وسط نصف کرده و نمک می زنیم.
سپس آن ها را با پوست در سیخ کرده ،روی حرارت کم اجاق می گیریم. وقتی پوست آن ها حالت جمع شدگی پیدا کرد یا رنگ آن تغییر کرد، اجاق را خاموش کرده ،صبر می کنیم تا بادمجان ها خنک شوند .
وقتی بادمجان ها خنک شدند، پوست آن به راحتی و بدون نیاز به چاقو کنده می شود .
حال، درون تابه ای که داغ شده است مقدار کمی روغن می ریزیم . بادمجان ها را ورقه ورقه کرده و در روغن می اندازیم . با این روش بادمجان ها روغن کمی به خود می گیرند.

تهیه پوره گوجه فرنگی

مواد لازم:
گوجه فرنگی رسیده .............................................................یک کیلو
ترخون ............................................................................یک شاخه
نمک .................................................................یک قاشق چایخوری
سیر رنده شده..................................................................... یک حبه
فلفل سفید .........................................................نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را له کرده به مدت یک ساعت در یخچال نگه می داریم. سپس آن ها را از صافی عبور می دهیم تا پوست و تخم آن ها گرفته شود.
آب گوجه ها را دریک ظرف ریخته ،ترخون، سیر، نمک و فلفل به آن افزوده و در حالیکه هر چند دقیقه آن را به هم می زنیم با حرارت ملایم می پزیم.
پخت را تا هنگامی که غلظت پوره مانند ماست شود ادامه می دهیم. سپس ترخون را از پوره خارج کرده مصرف می کنیم.
نکته: این پوره را می توان در ظرف در بسته به مدت یک هفته در یخچال یا سه ماه در فریزر نگه داشت.

تهیه پیاز سرخ کرده کم روغن

پیازها را پوست کنده ، چهار قاچ کرده و دو الی سه ساعت درون آب سرد می گذاریم. سپس پیازها را آب کشی کرده خلال می کنیم و در مجاورت آفتاب قرار می دهیم تا خشک شوند.
زمانی که پیازها خشک شدند ، درون تابه کمی روغن ریخته و صبر می کنیم تا داغ شود. حال پیاز ها را درون آن سرخ می کنیم.
بدین ترتیب پیاز ها رنگ طلایی به خود گرفته و روغن کمی مصرف می کنند.

تهیه خمیر پیتزا

مواد لازم:
روغن مایع ................................................................یک سوم لیوان
شیر ......................................................................سه چهارم لیوان
خمیرمایه ......................................................یک قاشق غذاخوری پر
شکر................................................................ یک قاشق چایخوری
نمک. ..............................................................................مقداری
آرد............................. به مقداری که خمیر درست شود و به دست نچسبد.

طرز تهیه:
خمیرمایه را در کمی آب ولرم و شکر می ریزیم و در ظرفی می گذاریم تا بماند ، پف کرده و تخمیر شود.
بعد از آنکه خمیرمایه پف کرد، شیر، روغن و نمک را با آن مخلوط کرده و سپس آرد را اضافه می کنیم.( آرد به اندازه ای اضافه می کنیم که هنگام ورز دادن خمیر به دست نچسبد.)
خمیر را در جای گرم می گذاریم تا ور بیاید.
کف ظرف مورد نظر را چرب کرده ، خمیر را نازک پهن می کنیم و سپس مواد پیتزا را آن گونه که در دستور آن توضیح داده شده روی آن قرار می دهیم.

برای دسترسی به بقیه مطالب به کتابتهیه غذاها به روشرژیمی مراجعه کنید.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شریعتی ، مجتمع فراز ، طبقه پنجم ، واحد 502
تلفن : 36282727 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
لوسیون لیمو ترشکرم لیمو ترشتست روانشناسی 2فهرست مطالبمعرفی کتابلوسیون مریم گلیکرم مرطوب کننده ختمیتست روانشناسی 3فهرست مطالبپاسخ به سوالات رژیم گیرنلوسیون گل همیشه بهارکرم پرتقال با روغن هسته اتست سلامت روحیفصل نهماخبار سلامتیلوسیون پنیرککرم آفتابگردان با عسلتست شخصیت شناسی خوشبین هفصل نهمتندرستی و زیباییلوسیون خیارکرم تجدید کننده پوست رازجداول و توصيه‌هاي ضروریفصل چهارمتغذیه وسلامتیلوسیون طراوت بخش نعناعکرم جوان کننده هویججداول و توصیه های ضروریفصل چهارمدرباره مالیست بیشترین درخواست ها کرم جوانه گندمجداول و توصیه های ضروریفصل چهاردهمصفحه اصلیلطیفه های ریزه میزهکرم شب ضد چروکجداول و توصیه های ضروریفصل هفتمسوالات پزشکیمقدمهکرم ضد افتادگی پوست آنانحکایتفصل هفتمپیامهای کاربرانمقدمهپلوهاخلاصه ای درباره چاقی و اضفصل هشتمسایتهای دیگرمقدمهپلوهاخوراک هافصل هشتممحاسبه وزن ایده آلمقدمهآنچه باید در مورد لاغری بخورش هافصل یازدهمآشنایی با مطبمقدمهآیا می دانید کهداستان های جالبفصل پنجممقدمهآیا می دانید کهروانشناسی رنگ چشم های خوفصل پنجممقدمهآگاهی های لازم در مورد صوروش نوین ماساژ صورتفصل اولماسک موز با شیرین بیانافسردگی زمستانی چیست ؟روش های جذب دیگرانفصل اولماسک ژله ای ختمیانرژی دهنده صورتروش تثبیت وزنفصل اولماسک تقویت کننده لیمو ترایا می دانید؟رژيم غذایی سلامتی و تناسفصل دهمماسک تقویت کننده غنچه گل بالا بردن پیشانیرژیم های غذاییفصل دهمماسک سیب با شیربخش های سایتزمین و انسانفصل دومماسک شفا بخش با ترشکبرنامه 15 روزه برای افزایزندگینامه 1فصل دومماسک شفاف کننده مریم گلیبرای14 روزه برای کاهش وزن زندگینامه 2فصل دومماسک عسل با تمشکبزرگ کردن گونه هاسوپ هافصل دومنمونه ای از رژیم غذایی سلتـاثـيـر تـغـذيـه بـر تـسالاد هافصل دومچهار نکته برای جلوگيری اتهیه کتابساندویچ هافصل دوازدهمفصل سومچگونه لاغری را درمان كنيتونیک آب پرتقالسایر غذاهافصل سومچگونه مي توان پس از درمانتونیک بهDVD آموزش درمان چاقیشيوه صحیح غذا خوردنفصل سومچگونه در ورزش ها موفق باشتونیک رازک جهت رفع افتادفهرست مطالبشگردهای آشپزی رژیمیفصل سیزدهمنظرات رژیم گیرندگانتوضیحی کوتاه درباره آشپزفهرست مطالبعوامل موثر در لاغريفصل ششمورزش شماره 1تست اضطرابفهرست مطالبمقا لات دکتر بهمن محمدیفصل ششمورزش صورت چه هست؟تست تعیین میزان جذابیت زفهرست مطالبمقالاتقوی کردن پلک پایینی چشموزن ايده آل چيست ؟تست روانشناسیفهرست مطالبمطالب خواندنی