دکتر بهمن محمدی

تغذیه و رژیم درمانی


سخن روز

نظرات رژیم گیرندگان

تماس با ما

هشدار

شگردهای آشپزی رژیمی

بوگیری سویا.................................................................................................
تهیه بادمجان سرخ کرده کم روغن ..........................................................................
تهیه پوره گوجه فرنگی ......................................................................................
تهیه پیاز سرخ کرده کم روغن ...............................................................................
تهیه خمیر پیتزا...............................................................................................
تهیه سس سفید .............................................................................................
تهیه سیب زمینی سرخ کرده کم ............................................................................
تهیه ماهی سرخ کرده کم روغن ...........................................................................

بوگیری سویا

یک لیوان سویا را با یک قاشق مرباخوری سرپر دارچین به مدت پانزده دقیقه می جوشانیم. سپس سویا را در صافی می ریزیم تا آب آن کاملاً گرفته شود و بعد آن را مانند گوشت چرخ کرده سرخ می کنیم. در هنگام سرخ کردن کمی آبلیمو به آن اضافه می کنیم.

تهیه بادمجان سرخ کرده کم روغن

برای این کار بادمجان ها را خوب شسته ، از وسط نصف کرده و نمک می زنیم.
سپس آن ها را با پوست در سیخ کرده ،روی حرارت کم اجاق می گیریم. وقتی پوست آن ها حالت جمع شدگی پیدا کرد یا رنگ آن تغییر کرد، اجاق را خاموش کرده ،صبر می کنیم تا بادمجان ها خنک شوند .
وقتی بادمجان ها خنک شدند، پوست آن به راحتی و بدون نیاز به چاقو کنده می شود .
حال، درون تابه ای که داغ شده است مقدار کمی روغن می ریزیم . بادمجان ها را ورقه ورقه کرده و در روغن می اندازیم . با این روش بادمجان ها روغن کمی به خود می گیرند.

تهیه پوره گوجه فرنگی

مواد لازم:
گوجه فرنگی رسیده .............................................................یک کیلو
ترخون ............................................................................یک شاخه
نمک .................................................................یک قاشق چایخوری
سیر رنده شده..................................................................... یک حبه
فلفل سفید .........................................................نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را له کرده به مدت یک ساعت در یخچال نگه می داریم. سپس آن ها را از صافی عبور می دهیم تا پوست و تخم آن ها گرفته شود.
آب گوجه ها را دریک ظرف ریخته ،ترخون، سیر، نمک و فلفل به آن افزوده و در حالیکه هر چند دقیقه آن را به هم می زنیم با حرارت ملایم می پزیم.
پخت را تا هنگامی که غلظت پوره مانند ماست شود ادامه می دهیم. سپس ترخون را از پوره خارج کرده مصرف می کنیم.
نکته: این پوره را می توان در ظرف در بسته به مدت یک هفته در یخچال یا سه ماه در فریزر نگه داشت.

تهیه پیاز سرخ کرده کم روغن

پیازها را پوست کنده ، چهار قاچ کرده و دو الی سه ساعت درون آب سرد می گذاریم. سپس پیازها را آب کشی کرده خلال می کنیم و در مجاورت آفتاب قرار می دهیم تا خشک شوند.
زمانی که پیازها خشک شدند ، درون تابه کمی روغن ریخته و صبر می کنیم تا داغ شود. حال پیاز ها را درون آن سرخ می کنیم.
بدین ترتیب پیاز ها رنگ طلایی به خود گرفته و روغن کمی مصرف می کنند.

تهیه خمیر پیتزا

مواد لازم:
روغن مایع ................................................................یک سوم لیوان
شیر ......................................................................سه چهارم لیوان
خمیرمایه ......................................................یک قاشق غذاخوری پر
شکر................................................................ یک قاشق چایخوری
نمک. ..............................................................................مقداری
آرد............................. به مقداری که خمیر درست شود و به دست نچسبد.

طرز تهیه:
خمیرمایه را در کمی آب ولرم و شکر می ریزیم و در ظرفی می گذاریم تا بماند ، پف کرده و تخمیر شود.
بعد از آنکه خمیرمایه پف کرد، شیر، روغن و نمک را با آن مخلوط کرده و سپس آرد را اضافه می کنیم.( آرد به اندازه ای اضافه می کنیم که هنگام ورز دادن خمیر به دست نچسبد.)
خمیر را در جای گرم می گذاریم تا ور بیاید.
کف ظرف مورد نظر را چرب کرده ، خمیر را نازک پهن می کنیم و سپس مواد پیتزا را آن گونه که در دستور آن توضیح داده شده روی آن قرار می دهیم.

برای دسترسی به بقیه مطالب به کتابتهیه غذاها به روشرژیمی مراجعه کنید.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شریعتی ، مجتمع فراز ، طبقه پنجم ، واحد 502
تلفن : 36282727 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
DVD آموزش درمان چاقیشيوه صحیح غذا خوردنفصل سومچگونه مي توان پس از درمانتونیک بهفهرست مطالبشگردهای آشپزی رژیمیفصل سومچگونه در ورزش ها موفق باشتونیک رازک جهت رفع افتادفهرست مطالبعوامل موثر در لاغريفصل سیزدهمنظرات رژیم گیرندگانتوضیحی کوتاه درباره آشپزفهرست مطالبمقا لات دکتر بهمن محمدیفصل ششمورزش شماره 1تست اضطرابفهرست مطالبمقالاتفصل ششمورزش صورت چه هست؟تست تعیین میزان جذابیت زفهرست مطالبمطالب خواندنیقوی کردن پلک پایینی چشموزن ايده آل چيست ؟تست روانشناسیفهرست مطالبمعرفی کتابلوسیون لیمو ترشکرم لیمو ترشتست روانشناسی 2فهرست مطالبپاسخ به سوالات رژیم گیرنلوسیون مریم گلیکرم مرطوب کننده ختمیتست روانشناسی 3فصل نهماخبار سلامتیلوسیون گل همیشه بهارکرم پرتقال با روغن هسته اتست سلامت روحیفصل نهمتندرستی و زیباییلوسیون پنیرککرم آفتابگردان با عسلتست شخصیت شناسی خوشبین هفصل چهارمتغذیه وسلامتیلوسیون خیارکرم تجدید کننده پوست رازجداول و توصيه‌هاي ضروریفصل چهارمدرباره مالوسیون طراوت بخش نعناعکرم جوان کننده هویججداول و توصیه های ضروریفصل چهاردهمصفحه اصلیلیست بیشترین درخواست ها کرم جوانه گندمجداول و توصیه های ضروریفصل هفتمسوالات پزشکیلطیفه های ریزه میزهکرم شب ضد چروکجداول و توصیه های ضروریفصل هفتمپیامهای کاربرانمقدمهکرم ضد افتادگی پوست آنانحکایتفصل هشتمسایتهای دیگرمقدمهپلوهاخلاصه ای درباره چاقی و اضفصل هشتممحاسبه وزن ایده آلمقدمهپلوهاخوراک هافصل یازدهمآشنایی با مطبمقدمهآنچه باید در مورد لاغری بخورش هافصل پنجممقدمهآیا می دانید کهداستان های جالبفصل پنجممقدمهآیا می دانید کهروانشناسی رنگ چشم های خوفصل اولمقدمهآگاهی های لازم در مورد صوروش نوین ماساژ صورتفصل اولماسک موز با شیرین بیانافسردگی زمستانی چیست ؟روش های جذب دیگرانروش تثبیت وزنفصل اولماسک ژله ای ختمیانرژی دهنده صورترژيم غذایی سلامتی و تناسفصل دهمماسک تقویت کننده لیمو ترایا می دانید؟رژیم های غذاییفصل دهمماسک تقویت کننده غنچه گل بالا بردن پیشانیزمین و انسانفصل دومماسک سیب با شیربخش های سایتزندگینامه 1فصل دومماسک شفا بخش با ترشکبرنامه 15 روزه برای افزایزندگینامه 2فصل دومماسک شفاف کننده مریم گلیبرای14 روزه برای کاهش وزن سوپ هافصل دومماسک عسل با تمشکبزرگ کردن گونه هاسالاد هافصل دومنمونه ای از رژیم غذایی سلتـاثـيـر تـغـذيـه بـر تـساندویچ هافصل دوازدهمچهار نکته برای جلوگيری اتهیه کتابسایر غذاهافصل سومچگونه لاغری را درمان كنيتونیک آب پرتقال